Trucul WhatsApp: iată cum puteți citi mesajele șterse

În așteptarea ca dezvoltatorii să decidă să lanseze noua actualizare pe WhatsApp care ar trebui să introducă și tema întunecată și mesajele care se autodistrug, de mai bine de trei ani faimoasa platformă pentru mesaje gratuite a inclus posibilitatea pentru a elimina mesajele trimise în chat-uri. Funcție care, de-a lungul timpului, a suferit numeroase modificări care au mărit substanțial termenul în care este posibil să ștergi mesajele scrise în chat-uri de grup sau private.

În acest caz, dacă expeditorul șterge mesajul înainte ca destinatarul să îl poată citi, conținutul ar deveni total inaccesibil și imposibil de știut. Cel puțin teoretic căci practic  există mai multe moduri în care este posibil să citiți și să recuperați mesajele șterse de pe WhatsApp, metode care, printre altele, funcționează și în Facebook Messenger. Printre una dintre cele mai bune aplicații  este fără îndoială, WAMR ( gratuit), care nu numai că  funcționează pe WhatsApp, ci și pe Telegram și Messenger.

Populația Hunza: trăiesc peste 100 de ani, nu cunosc cancerul și femeile nasc și la 65 de ani

Modul în care funcționează WAMR este relativ simplu care folosește un fel de „interceptare” a notificărilor: prin urmare, este esențial să acordați aplicației accesul la notificări, astfel încât să poată funcționa  în fundal și fără fără limita. Odată activată, aplicația va stoca toate mesajele primite într-un duplicat al mesajelor pe WhatsApp și  va permite să fie citite chiar dacă și după ce expeditorul le-a șters. Mai mult acestă aplicație vă dă posibilitatea de a spiona și ultimul acces al persoanei. Un sigur lucru pe care nu trebuie să uitați:  cu această aplicație va fi posibilă doar citirea mesajelor dar nu veți putea răspunde.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com