Ferma ororii: porci înfometați filmați cu telecamera ascusă în timp ce se mâncau între ei / VIDEO

Imaginile sunt cu adevărat șocante : într-o fermă procii se mănâncă între ei.  Se întâmplă în Irlanda , într-o fermă considerată printre cele mai atente în ceea ce privește bunăstarea animalelor. Condițiile tragice în care trăiau animalele au fost descoperite  de un grup de activiști pentru drepturile animalelor care au  declanșat o anchetă guvernamentală , asistată de Red Tractor , o organizație care promovează și controlează calitatea alimentelor în Anglia, Irlanda de Nord și Țara Galilor.

Activisti din Meat The Victims ,  o comunitate de activiști al orașului împotriva exploatării și maltratării animalelor, monitorizează animalele de săptămâni întregi și au decis să intre în ferma McGuckian Brothers din Ballymena, Irlanda de Nord . Aici că s-au regăsit într-un adevărat teatru al ororilor. Fotografiile arată clar porcii împrăștiați pe toată podeaua fermei, unii morți, alții total acoperiți de sânge. Mulți au suferit leziuni severe la nivelul picioarelor, semn că au încercat să se apere de atacul celorlalți porci.

Citește și Oroare în Polonia, un fermier a fost devorat de porcii săi: au rămas doar oasele și o parte din craniu

Într-un interviu pentru Metro, RedTractor a spus că în ultimele șase luni au efectuat inspecții neanunțate în ferma respectivă nu găsi nimic în neregulă  care să-i alarmeze. Un purtător de cuvânt al instituției a spus că el și colegii săi au fost șocați de imaginile pe care le-auvăzut. Din acest motiv ferma pe moment a afost închisă și este pusă sub sechestru până la finalizarea anchetelor. Niciun animal din acea fermă nu va fi comercializat până când nu va avea aprobarea  de la  RedTractor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com