Iese să se joace cu bicicleta și moare spânzurată într-un copac: o fetiță de 4 ani și-a pierdut viața din…joacă

Și-a pus casca pe cap și a ieșit afară să se dea pe bicicletă. O fetiță de 4 ani a fost găsită spânzurată de o creangă într-un copac din fața casei.  Micuța Freya Thorpe , în vârstă de doar 4 ani, se afla în afara casei sale din Upper Heyford , lângă Bicester, când a avut loc tragicul accident. Fata voia să urce într-un copac, așa cum fac mulți copii, dar a alunecat iar cureaua de la cască a rămas agățată de o creagă sufocând-o.

Tatăl fetiței tocmai ieșise din casă și se îndrepta spre muncă și mama  era acasă cu ceilalți doi gemeni nou-născuți. Nu era pentru prima dată când fetița ieșea cu bicicleta să se plimbe prin fața casei. Dar în acea zi și-a parcat bicicleta și s-a urcat într-un copac. Fetița a alunecat și o creangă s-a agățat de cureaua căștii lăsând-o spânzurată în gol. Vecinii au fost cei care au descoperit tragedia.

Citește și O mamă și-a lăsat fiicele de 1 an și 2 ani în cada cu apă și a plecat să fumeze: cea mai mică a murit înecată

Feya a fost dusă la Spitalul John Radcliffe din Oxford, unde medicii au decis să o pună în comă indusă, dar a murit după 2 zile,scrie  Daily Mail.Autopsia a stabilit că în urma spânzurării fetița a făcut o encefalopatie hipoxico-ischemică  care a ucis-o. Părinții sunt încă în stare de șoc și a fost deschisă o pagină de strângere de fonduri pentru înmormântarea micuței.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com