O femeie a fost drogată, crezută moartă și băgată în congelator: după două zile reușește să fugă

O femeie a fost drogată, crezută moartă și băgată în congelator: după două zile reușește să fugă

Poliția din East Cleveland, Ohio, SUA, a descoperit un caz ciudat. O femeie care s-a tamponat în mașina agenților în timp ce scăpa de cineva. A spus că s-a trezit într-un congelator, fără să-și amintească ce i s-a întâmplat, dar când a reușit în sfârșit să deschidă ușa congelatorului, s-a urcat în mașină și a fugit, potrivit rapoartului Daily Star

Între timp, bărbatul care credea că a murit în urma unei supradoze și a băgat-o în congelator a fost arestat sub acuzația de răpire și tentativă de omor. După ce au ascultat-o ​​pe femeie, autoritățile au transferat-o în centrul medical MetroHealth, unde a fost tratată pentru diferite leziuni, hipotermie și degerături.

Băiat de 7 ani obligat să spună de 100 de ori „sunt un prost”: tatăl vitreg arestat

Datorită declarațiilor victimei, a cărei nume nu a fost dezvăluit, autoritățile au reușit să-l aresteze pe Eric Glaze, 41 de ani. Ultima amintire pe care o are femeia este că a fost la o petrecere, unde a fost drogată până a fi considerată moartă.

Căpitanul Scott Gardner a declarat presei că victima a mers singură la petrecere și nu este sigură ce s-a întâmplat, dar își amintește că s-a trezit într-un congelator. Detaliile despre cele întâmplate nu sunt încă clare.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com