O femeie s-a născut cu 12 degete la mâni și 20 la picioare: ” Oamenii supun că sunt o vrăjitoare”

O femeie din India care s-a născut cu 10 degete în plus la picioare și 12 degete la mâni iar vecinii ei „cred că sunt vrăjitoare” din cauza anomaliilor.

„M-am născut cu acest defect și nu am putut fi tratată, deoarece aparțineam unei familii sărace”, a declarat pentru SWNS Kumar Nayak, din Odisha. „Au trecut 63 de ani de când sunt în condițiile în care sunt astăzi. Locuitorii din apropiere cred că sunt vrăjitoare și se feresc de mine. Dar uneori mai mulți curioși vin să mă vadă, se uită la mine ca la o ciudățenie ”, scrie Fox News

Nayak a spus că afecțiunea a forțat-o să se închidă în casă. O poveste  similară cu al unui  bărbat din China care a avut câte două degete în plus la picioare.  Chinezul în vârstă de 21 de ani a spus că, în cazul său, părinții săi credeau că degetele în plus  suplimentare poartă noroc dar s-a operat.

S-a plâns de o durere la ochiul stâng, medicii i-au extras trei viermi: infectat de câine / VIDEO

“Știu că are o problemă medicală și nu are nicio legătură cu ceea cred alții, a spus un vecin al lui Nayak pentru SWNS. „Îmi pare atât de rău pentru ea, încât nici nu își poate permite să primească tratament adecvat.”

A avea un deget la mână sau la picior  în plus se numește polidactilie, iar degetele suplimentare  variază de la o umflătură mică  la un deget  de la picior complet format, conform Seattle Children.Există trei tipuri diferite de polidactilie, în funcție de locul în care se află degetele suplimentare. În mod obișnuit, copiii cu această afecțiune  sunt tratați încă din  copilărie printr-o operație.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com