O mamă riscă să ajungă după gratii după ce și-a ucis fostul soț: încercase să o violeze pe ea și pe fiica ei minoră

Anna Paliy, o mamă a trei copii în vârstă de 36 de ani  din St Petersburg, ar putea fi acuzată de crimă după ce și-a strangulat fostul soț ,Alexander, în timp ce încerca să o violeze pe fiica de 16 ani.  Bărbatul intrase în casa femeii în stare de ebrietate și a atacat-o pe fată. În acel moment femeia a luat cordul halatului de baie cu care l-a strangulat iar acum ea riscă să ajungă după gratii.

Femeia a declarat ziarului Mirror că în timp ce fostul soț rupea hainele de pe fată îi spunea că dacă mama ei nu îl vrea o să aibe ceea ce dorește de la ea:

„Am apucat cordonul de la halatului fiului meu  și m-am repezit la el cu toată forța în timp trăgea de hainele fiicei mele să o dezbrace. Niciodată nu m-am simțit atât de puternică. Mi-am dat seama că dacă mă opresc ne va ucide pe toți”. Bărbatul intrase pe fereastră în timp ce femeia îi punea la somn pe cei doi copii mai mici.

Citește și Răzbunare : un bărbat a fost castrat de un pitbull după ce a violat o femeie

Ea a spus presei Mash din St Petersburg: „Îmi recunosc vinovăția, dar nu aveam nicio altă posibilitate de a scăpa din mâinile lui” .

Pentru actul ei de curaj riscă să-și petreacă următorii  15 ani în închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com