Oroare în Polonia, un fermier a fost devorat de porcii săi: au rămas doar oasele și o parte din craniu

Un fermier din Polonia a fost devorat de porcii săi. Potrivit primelor infromații se pare că bărbatul ar fi suferit un atac de cord și ar fi căzut în cocina de porci.

Potrivit mass-mediei locale  bărbatul în vârstă de 71 de ani, Krzysztof, se dusese să ia apă dintr-o fântână din ferma sa din satul Osiek din sud-vestul Poloniei . La un moment dat s- ar fi  simțit rău și cei 12 porci ai săi (rasa ungurească Mangalița) l-au atacat. Resturile au fost găsite de un vecin: doar o grămadă de oase și fragmente de craniu.

Purtătorul de cuvânt al procurorului, Magdalena Serafin, a declarat pentru presa locală: „Cadavrul unui bărbat a fost găsit de un vecin care a informat serviciile de urgență. Bărbatul a fost văzut ultima dată pe 31 decembrie, când a mers să ia apă din fântâna sa, unde a fost găsit cadavrul. Se pare că bărbatul a fost devorat de porci.  Potrivit vecinilor, domnul Krzysztof, care pare să aibă probleme cu alcoolul, ar fi adormit sau a avut un atac de cord.”

Citește și O femeie a fost ucisă de câinele său rasa pitbull în timpul unei crize de epilepsie

Potrivit vecinilor,  din cauza alcoolului bătrânul uita de multe ori să hrănească porcii: ” Acești porci sunt gigantici, aleargă pe toată proprietatea, sunt întotdeauna flămânzi. Ne este frică de ei și tocmai din cauza lor  ne apropiem niciodată de fermă”, a spus un vecin.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com