Soția premierului african este căutată pentru crimă: a ucis-o pe prima soție al premierului

Poliția din micul regat african din Lesotho o caută pe Maesaiah Thabane, soția premierului, care ar fi fugit fiind căutată pentru uciderea primei soții al peremierului.  Relebohile Moyeye, purtătorul de cuvânt al prim-ministrului, a dispărut și el. Potrivit poliției, Moyeye ar fi ajutat-o prima doamnă să se ascundă și apoi au fugit din Africa de Sud  într-un vehicul guvernamental.

Scandalul provoacă dificultăți premierului Thomas Thabane, care a refuzat, de asemenea, să răspundă la întrebările poliției. Opoziția îi cere acum demisia.

Citește și ”Toată mâncarea a fost insipidă!” O rusoaică și-a omorât soțul cu 35 lovituri de cuțit

Premierul s-a căsătorit cu Maesaiah în 2017, la scurt timp după ce prima sa soție Lipolelo a fost împușcată. Crima a avut loc în iunie 2017, cu două zile înainte ca Thabane să fie ales pentru un al doilea mandat. La vremea respectivă, premierul și soția sa erau  într-o dispută de divorț aprinsă. Maesaiah a avut deja o aventură cu șeful guvernului, iar cele două femei s-au confruntat în instanță pentru a afla cine avea dreptul să se considere prima doamnă. Cu toate acestea, judecătorul a fost de acord cu Lipolelo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com