Marea Britanie: tânără 20 de ani, atacată și bătută pentru a cincea oară pentru că este lesbiană

Nu există pace pentru tânăra de 20 de ani Charlie Graham, iar mama îi publică fotografiile pentru că cineva va trebui să găsească curajul și să vorbească

Fața plină de sânge, genunchii juliți și privirea înspăimântată. Acestea sunt imaginile tinerei Charlie Graham din Sunderland (nordul Angliei), după ce a fost atacată pentru a cincea oară. Motivul? Este pentru că lesbiană. Fotografiile au fost publicate pe Facebook, iar mama lui Charlie, Michelle Storey, le-a publicat, pentru că de această dată mama și fiica sunt hotărâte să îi găsească pe cei responsabili.

Citește și  Tragedie în zbor: aterizare de urgență după ce pilotul a murit în urma unui atac de cord în cabina de pilotaj

Povestea revine în toate marile mass-media britanice care au scris  mărturia lui Charlie și strigătul său de durere: Sky News a raportat că a fost atacată de doi bărbați, lovită cu un pumn în cap și a fost împinsă la pământ. S-a întâmplat în primele ore ale zilei de sâmbătă.

“Când am încercat să mă ridic am fost împins înapoi la pământ. M-am julit pe genunchi și am fața tăiată .  Și nu este prima dată. În trecut,au fost  necesare cusături în zona ochilor și a sprâncenelor. Înainte de asta am fost atacată din nou și am avut nevoie de cusături pe obraz și aveam ochii negri”, a spus Charlie.

”Este înfricoșător. Am început să am atacuri de panică: mă sperie și doar gândul că trebuie să ies din casă ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com