Descoperire macabră: era mort în acasă de trei luni, dar fratele lui nu își dăduse seama

Descoperire macabră: Un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost găsit fără viață în locuința sa din Ospedaletto Euganeo, în zona Padova din Italia. Bărbatul ar fi murit din cauze naturale sau poate din cauza unui atac de cord. Trupul era pe jos, lângă pat. Potrivit legistului, data morții ar fi survenit în urmă cu aproximativ  trei luni.

Dar ceea ce este surprinzător este faptul că bărbatul locui în aceea și casă cu fratele lui  care nu a observat moartea sa. Alarma a fost dată de serviciile sociale care au raportat carabinierilor că nu au știu nimic de de bărbatul de 71 de ani, pe care nu îl cunoșteau, dar știau că în acea casă se află fratele lui de 56 de ani cu probleme psihologice.

Citește și Un bărbat și-a ucis soția, cei trei copii și câinele și a ținut cadavrele în casă săptămâni întregi

Carabinierii s-au dus să inspecteze casa celor doi frați când au făcut descoperirea macabră. Pe corpul fără viață al bărbatului nu s-au găsit urme de violență sau de efracție. La câteva ore agenții l-au găsit și fratele victimei cărora le spusese că nu mai știa minic de el de câteva luni. Este absurd cum că, bărbatul nu a deschis ușa camerei fratelui său să controleze sau nu l-ar fi deranjat mirosul dezgustător care era în casă…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com