O profesoară a fost ucisă după ce a denunțat violul unei eleve de 12 ani

O profesoară denunță violul unei eleve de 12 ani: ucisă în afara școlii

O profesoară a fost ucisă după ce a denunțat violul unei eleve de 12 ani. Vanesa Castillo a fost masacrată cu 13 lovituri de cuțit în fața porții școlii Alto Verde din Santa Fe unde a predat, după ce a depus mărturie la proces pentru violul unei fete de 12 ani și care în urma violenței  a rămas însărcinată.

Citește și Mogadisciu, o tânără în vârstă de 19 ani, a fost violată și aruncată de la etajul șase al unui hotel: patru arestări

Femeia și-a ajutat eleva să depună o plângere, a fost aproape de ea și a sprijinit-o împotriva fratelui ei vitreg în vârstă de 21 de ani,  autorul violului. Evenimentele au avut loc în 2018, dar procesul împotriva lui Juan Ramón Cano se desfășoară doar astăzi, mărturisind uciderea profesoarei dar care nu a mărturisit încă cine la plătit pentru a efectua crima. Bărbatul a explicat că a primit bani pentru a ucide femeia, așa că a făcut-o.

Crima a zguduit profund comunitatea lansând o campanie pe rețelele de socializare pentru a face dreptate. Mulți cer ca moartea profesoarei să poată aducă legi mai stricte pentru protecția minorilor și a celor mai slabi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com