”Pot ucide cu dinții și cu mâinile”: un arhiepiscop exorcist povestește puterea celor posedați

Un exorcist  povestește cum demonii pot poseda oamenii, făcându-i suficient de puternici pentru a ucide cu mâinile goale, a declarat un arhiepiscop catolic autorizat să efectueze exorcisme. Arhiepiscopul exorcist a povestit despre crimele pe care le pot face demonii, a căror forță sporită prin posesie  împing oamenii să ucidă cu mâinile goale sau chiar cu dinții.

Ron Feyl-Enright, arhiepiscop și șeful  Ordinului Sacru al Sfântului Mihail Arhanghel, a dezvăluit unele lucruri tulburătoare pe care susține că el însuși le-a trăit.

Chiar dacă pare „barbar” trebuie să legăm fizic o victimă podedată cu frânghii, este o chestiune de „viață sau moarte”. Cel posedat ar putea de fapt să-l omoare pe exorcist, pentru că „el are o putere extraordinară” și tot ce își dorește este „să distrugă și să creeze haos”.

Nu dorea să o vadă fericită: corpul unei tinere mame de 26 de ani a fost găsit într-o valiză

În podcastul The Conspiracy Show, cu Richard Syrett, arhiepiscopul spune că practica legării victimei a fost dintotdeauna principala armă încă de la începutul timpului. În trecut au existat episoade în care victima i-a ucis pe cei prezenți în cameră în timpul exorcizării.

„Dacă cineva te mușcă în gât, nu vei supraviețui, așa că trebuie luate măsuri de precauție”, a avertizat el.

Într-o poveste similară, un pastor a susținut că o femeie posedată a terbuit fi ținută de nouă bărbați pentru a fi exorcizată, relatează Daily Star.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com