Răpită, drogată și violată: o tânăra de 14 ani s-a salvat cu ajutorul unei aplicații pe telefon

Răpită, drogată și violată . Aplicația populară Snapchat a permis  unei tinere de 14 ani răpită de trei bărbați să fie localizată și salvată de poliție.

Detaliile poveștii privind răpirea unei adolescente găsită  într-un motel,  în care trei bărbați au ținut-o ascunsă după ce au răpit-o, drogat-o și violat-o,  sunt macabre și dramatice . Povestea  vine din California, iar tânăra de 14 ani a fost salvată de poliția din San Jose, din nordul statului american, care a intervenit după ce prietenii fetei au găsit-o, datorită celebrei aplicații Snapchat. Victima, au declarat agenții, „și-a folosit contul Snapchat pentru a-și anunța prietenii că a fost răpită și nu știa unde se află. Prietenii victimei au determinat locația folosind aplicația Snapchat și au avertizat forțele de ordine. ”

Citește și India, o fetiță de doi ani ucisă și aruncată la groapa de gunoi din cauza unei datorii

După ce a ajuns la motelul indicat  de localizatorul aplicației, poliția a observat un bărbat suspect care ieșea dintr-o cameră de la motel și, verificând în interior, au găsit-o pe tânără. Bărbatul în vârtsă de 55 de ani, a apărut  în timpul interogatoriului, declarând că o găsise  pe adolescentă mergând pe un drum lăturalnic și a luat-o cu forța în mașină și a drogat-o. Apoi a chemat alți doi prieteni și au abuzat de ea în camera de motel unde a fost găsită de către agenți.

Procesul împotriva celor trei este în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com