Și-a decapitat iubita și a ascuns capul într-o valiză: Wilma a murit la numai 17 ani

O fată în vârstă de 17 ani a fost decapitată de fostul ei iubit din Suedia: Wilma Andersson dispăruse pe 14 noiembrie 2019, iar poliția  a găsit capul două săptămâni mai târziu. Fostul iubit ai tinerei, Tishko Ahmed Shabaz, a fost acuzat de crimă, dar el încă continuă  să nege  faptele. Potrivit poliției, criminalul a ucis-o pe fată în momentul în care fata se dusese acasă la el pentru a-și lua ultimele lucru lăsate.

Detaliile macabre au fost dezvăluite de poliție. Capul fetei era înfășurat în folie de aluminiu, legat cu scotch și ascuns într-o valiză. Shabaz este de origine irakiană dar a avut  cetățenia suedeză în 2014.

Pakistan, două fete de 16 și 18 ani au fost ucise de membrii familiei, după un videoclip lansat online

Pe podeaua din  apartamentului lui Shabaz au fost găsite urme de sânge , aparținând tinerei Wilma,  și pe un cuțit de bucătărie, probabil arma crimei. “Suspectul – a explicat poliția – a păstrat doar o parte a corpului iar restul l-a ascuns”. Totuși, rămășițele fetei nu au fost găsite niciodată. Mama Linda a făcut un apel către poliție: „Vrem să știm unde este fiica noastră. Vă rog, continuați să o căutați ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com