Un tată și-a ucis fiica de 18 luni pentru a îndeplini ”porunca lui Dumnezeu”

Mark Hambrick a mărturisit că și-a ucis fiica, Amina, în vârstă de 18 luni, din New Orleans, în 2017, pentru a duce la bun sfârșit planul lui Dumnezeu. Potrivit polițiștilor el și-a ucis fiica deoarece doar așa va putea fi executat și va putea să meargă lângă Dumnezeu.

Bărbatul a spus că o ființă superioară i-a spus să-și ucidă fiica  și că trebuie să fie executat  și el, pentru a se putea alătura  împărăției lui Dumnezeu. După ce a fost arestat bărbatul a fost internat la o clinică de psihiatrie dar medicamentele nu l-au ajutat. Medicii legali au spus că  Hambrick nu este în toate facultățile mintale și că, în ciuda unei „doze foarte mari”   de trei medicamente psihiatrice diferite, starea lui Hambrick nu s-a îmbunătățit, precizând că nu este în măsură să înțeleagă sfaturile legale ale avocaților.

Citește și O moarte atroce: legat cu lanțuri și lăsat să moară de foame. Așa a murit un băiețel de 12 ani

Hambrick refuză să pledeze vinovat din cauza nebuniei, și caută în mod intenționat pedeapsa capitală. Dacă procesul va continua la recomandarea medicilor, Hambrick s-ar confrunta probabil cu închiderea lui pe timp nedeterminat  într-un spital mental din Louisiana.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com