Aleksei Navalnyij a fost otrăvit

Adversarul lui Putin, Aleksei Navalnyij a fost otrăvit: internat în stare gravă în terapia intensivă

Adversarul lui Putin, rusul Alexei Navalnyy este internat în terapie intensivă și este inconștient: potrivit purtătorului său de cuvânt, a fost otrăvit cu ceva amestecat în ceaiul său, singurul lucru pe care l-a băut înainte de a urca într-un avion  direct de la Tomsk la Moscova, după care a trebuit să aterizeze de urgență.

În drum spre capitala Rusiei, bărbatul de 44 de ani a început să se simtă rău și să prezinte simptome ale ceea ce purtătorul de cuvânt al său, Kira Yarmysh, a numit intoxicație. Avionul a aterizat de urgență în Omsk unde o ambulanță l-a dus la spital . Navalanyij a ajuns acolo inconștient, iar medicii au fost nevoiți să-l intubeze.

Coreea de Nord, Kim Jong-un a dat ordin pentru confiscarea câinilor de companie. Proprietarii: „Vor ajunge în restaurante”

„ Presupunem că a fost otrăvit cu o substanță pusă în  ceaiul său. Acesta este singurul lucru pe care a băut-o în dimineața asta ” , a reiterat Yarmysh. După ce l-au atacat la un ventilator, medicii au efectuat toate testele necesare pentru a confirma sau a nega suspiciunea de otrăvire. Purtătorul de cuvânt a raportat însă că medicii deși i-au promis rezultatele testelor în două ore, au spus că vor dura patru.

„ Reacția evazivă a medicilor confirmă că a fost otrăvit. Cu doar două ore în urmă, erau gata să spună tot adevărul, dar acum se joacă clar cu timpul și nu spun ceea ce știu ” , a continuat purtătorul de cuvânt. El a subliniat apoi că activistul se află în comă în stare gravă .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com