caini abandonati in Spania

Câini reduși piele și os, înfometați și deshidratați. Descoperirea cumplită într-o fermă spaniolă – VIDEO

Un videoclip îngrozitor, cel înregistrat la ferma de la Quintanar de la Orden, în Spania, unde 41 de câini doar piele și os încearcă din răsputeri să se țină pe picioare și să supraviețuiască. După cum a informat presa spaniolă și Daily Star Online, la momentul descoperirii – care a avut loc duminică 16 august, – câinii erau ținuți în „condiții igienice îngrozitoare”.

În videoclip, unul dintre cățeluși mușcă disperat de fierul gardului în timp ce alții dau timizi din coadă.  În imagini se poate vedea și un veterinar care examinează condițiile de viață terifiante.

Coronavirusul este în curs de desfășurare, dar iată cum s-a încheiat acum 100 de ani cu spaniola

Mulți câini sunt atât de slabi încât capul lor este disproporționat de corp. Majoritatea animalelor au prezentat cachexia, o boală a malnutriției și paraziților precum și deshidratare  severă din cauza lipsei de hrană și apă.

Femeia responsabilă de câini este cercetată. Totul a început după ce unul dintre căței a fost găsit sângerând lăsat de izbeliște. Pentru el nu s-a mai putut face nimic. Pentru un alt cățel însă destinul lui a fost unul mai fericit întrucât o familie a decis sa-l adopte.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com