Marea Britanie, găsită în bucăți în două valize: cine este femeia ucisă

Descoperirea șocantă a fost făcută în Coleford, Gloucestershire, în Marea Britanie. Pentru uciderea Phoenix Netts, în vârstă de 28 de ani, poliția din West Midlands a arestat două persoane.

Numele ei era Phoenix Netts și avea 28 de ani, femeia al cărei cadavru a fost dezmembrat și pus în două valize care au fost găsite marți seara la Coleford, Gloucestershire, în Marea Britanie. Cauza exactă a decesului este încă necunoscută. Poliția din West Midlands a declarat că a arestat două persoane în legătură cu crima. Într-o declarație publicată de autorități, familia a spus: “Suntem devastați de ceea ce s-a întâmplat în Phoenix.  Dorim să mulțumim tuturor polițiștilor implicați în anchetă pentru munca depusă și sensibilitatea lor. ”

O asistenta intră în saloanele pacenților în bikini sub salopete : „Mi-era cald”

Gareeca Conita Gordon, de 27 de ani, și Mahesh Sorathiya, 38 de ani, au fost acuzați de crimă și  vor apărea în fața Curții Bristol pe 4 august. Judecătorul Garnham a spus că „precedentele acestui caz reprezintă acuzații de cel mai înfricoșător tip”.

Poliția a fost a găsit valizele cu corpul tinerei făcut în bucăți după ce au fost anunțați despre un vehicol abandonat  în apropiere de Coleford. În interior au fost descoperite două valize care conțineau resturi umane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com