Se uită la rafturile goale și începe să plângă: o bătrână într-un supermarket în zilele Coronavirusului

O bătrână se uită la rafturile goale ale unui supermarket din Port Melbourne, Australia . Câteva clipe mai târziu a izbucnit în lacrimi. O imagine cu adevărat emblematică, care a fost făcută ieri, joi, 19, în jurul prânzului, într-un magazin Coles luat cu asalt în aceste zile pandemia Coronavirus . Reporterul Nine News, Seb Costello, a postat imaginea pe Twitter și a spus că femeia este „în lacrimi”

“Această fotografie ne face să înțelegem cine suferă cu adevărat de această tendință inutilă de cumpărare a tot ce ne stă în cale “, a scris el. “Din cauza pandemiei oamenii speriați  au cumpărat și articole de Crăciun “, adaugă Costello.  După ce au văzut fotografia „sfâșietoare” , utilizatorii Twitter au arătat degetul către „cumpărătorii nebuni”.

Citește și VIDEO / Coronavirus, panică în supermarketurile franceze: lupta pentru ultimul borcan de Nutella

„ Această fotografie mi-a rupt inima ,vârstnicii au dat deja mult societății, de ce nu avem grijă de ei ?? Ar fi atât de ușor … Doar o porție … vă rog, aveți grijă de cei vulnerabili “, a scris o persoană. În acest moment sunt foarte dezamăgit în țara noastră, în special de disprețul nostru flagrant față de bătrânii noștri”, a adăugat un alt australian pe rețelele de socializare.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com