Steve Bannon, a fost arestat sub

Steve Bannon, una dintre armele campaniei de succes a lui Trump a fost arestat pentru fraudă

Steve Bannon, „ideologul” dreptului suveran american și unul dintre strategii campaniei electorale a lui Donald Trump a fost arestat sub acuzația de fraudă. Bannon este acuzat de procurorul federal din New York în legătură pentru o strângere de fonduri în sprijinul construirii zidului anti-imigranți la granița cu Mexicul. Alte trei persoane au fost arestate cu controversatul reprezentant al atl-right americane. Potrivit Departamentului de Justiție, Bannon a primit cel puțin un milion de dolari, o parte din aceștia fiind folosiți pentru cheltuieli personale. „We build the wall” a fost numele campaniei de finanțare care a strâns 25 de milioane de dolari.

Lacrimile unei fetițe palestiniene care privește cum casa ei este demolată de buldozerele israeliene

Bannon, în vârstă de 66 de ani, este considerat unul dintre armele campaniei de succes a lui Trump pentru Casa Albă. “Un lucru trebuie să fie clar – este una dintre frazele create cu acea ocazie -: suntem o națiune cu o economie, nu o economie de piață globală, cu frontiere deschise, care poate fi și o națiune: avem cultură și motive pentru care este așa”. „Sunt un leninist. Lenin a vrut să distrugă și eu vreau. Vreau să demolăm actuala „unitate” ».

Trump, după victoria electorală, l-a inclus în personalul său. Desemnat inițial la Consiliul de Securitate Națională, el a fost înlăturat din acest post în aprilie 2017.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com