Un studiu confirmă că cine este dezordonat în viață, trăiește mai mult și este mai inteligent

Conform științei, cei care sunt dezordonați trăiesc mai mult și sunt mult mai inteligenți, evident că există demonstrații.

Cei care au efectuat cercetarea au creat două grupuri de femei: un grup cu femei  ordonate și un alt grup cu cele dezordonate. De ceva timp, studiile vin în apărarea celor care spun că dezordinea este sinonimul inteligenței.

Șase semne care arată că nu sunteți deprimat, ci doar înconjurat de idioți

Dezordinea face parte din creativitate și  este strâns legată de inteligență. Cercetătorii  spun că, cu cât sunteți mai dezordonați și cu atât mai mult vă culcați târziu și aveți o rutină pe care mulți o consideră „greșită”,  în realitate este semnul inteligenței.  Chiar dacă încercăm întotdeauna să punem totul în ordine, în realitate, este doar o iluzie care pentru mulți înseamnă perfecțiune .

 

Oamenii ar trebui să învețe să îmbrățișeze și haosul, pentru că nimic nu rămâne curat și ordonat pentru totdeauna . Oamenii dezordonați sunt adaptabili, enervanți, dar și curajoși. Nu le pasă de detaliile vieții de zi cu zi, au tendința să se concentreze pe imaginea de ansamblu, așa că aș spune că a fi dezordonat este  noroc!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com