Bătută de iubitul ei pentru că a ieșit cu prietenii

Bătută de iubitul ei pentru că a ieșit cu prietenii: „Am crezut că am să mor”

Katrina Pidden, în vârstă de 39 de ani, a fost bătută brutal de partenerul ei, Mitchell Liversedge, în vârstă de 25 de ani, gelos pentru că femeia lui ieșise cu prietenii ei. „M-a numit c…ă murdară, m-a târât afară și m-a lăsat în ploaie ”, a spus tânărul de 39 de ani.

Citește și Recidivist iese din închisoare și violează o bătrână în vârstă de 80 de ani

Katrina, din Daventry, Northamptonshire, a spus că a fost jignită pentru că a ieșit cu o fustă considerată de el prea scurtă. Când a ajuns acasă, potrivit Metro, iubitul ei ia smuls chiloții de pe ea și a bătut-o insultând-o. „Am încercat să fug pe stradă dar a venit după mine, m-a târât înapoi și m-a bătut în continu vreo 40 de minute”, apoi a lăsat-o pe stradă toată noaptea, confiscându-i telefonul și cheile de la casă.

Bărbatul a fost arestat și condamnat la 5 ani de închisoare, iar acum Katrina a vrut să-și spună povestea pentru a sprijini femeile care exact ca și ea sunt victimele violențelor bărbaților. Tânăra de 39 de ani a postat fotografiile violenței online, arătând casa distrusă și sângele de pe față și vânătăile provocate  pe corp.

Cei doi se s-au cunoscut la o petrecere și s-au îndrăgostit, dar de-a lungul timpului a început să fie gelos obsesiv și violent. „Prima dată când a devenit violent, a încercat să mă lovească cu un fier și a aruncat cu o cană după mine. A spus că nu se va mai întâmpla niciodată, dar nu a durat mult și a început să tragă de mine , apoi violența s-a transformat în palme și lovituri cu piciorul ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com