Coronavirus, dermatologii avertizează: Atenție la aceste simptome la picioare !

Dermatologii americani avertizează  a ceea ce ar putea fi un nou simptom al Coronavirusului și care ar putea fi confundat cu altceva. Într-un studiu publicat în urmă cu puțin timp de un grup de dermatologi italieni, s-a emis ipoteza că Coronavirus se poate manifesta mai întâi cu erupții cutanate pe piele. Această ipoteză pare a fi confirmată de un studiu american publicat în „ The Journal of the American Academy of Dermatology ”. În acest sens, cercetătorii subliniază că Covid-19 poate provoca blistere și pete ciudate pe piele, care pot fi confundate cu urticarii sau alte patologii.

Studiul a început cu cazul unei femei din Los Angeles , care a simțit brusc dureri severe în degetele de la picioare. Doar când a intrat în duș a observat că ceva nu era în regulă: „Făceam un duș și când m-am uitat la picioare m-am gândit„ Oh, Doamne, degetele mele sunt albastre ” și am văzut că am bășici pe ele “.

Femeia a apelat la dermatologul Shirley Chi , care inițial nu avea idee despre ce este vorba, dar mai târziu a citit studiul italian privind erupțiile cutanate : „La început, când am văzut erupțiile cutanate misterioase, nu știam ce să fac. În nordul Italiei, a fost realizat un studiu care arată că din 148 de pacienți, unul din cinci au avut erupții cutanate legate de Covid-19 “. Medicul a invitat femeia să facă un test pentru coronavirus și a rezultat pozitiv. După un studiu pe diverse cazuri, Academia Americană de Dermatologie a publicat un ghid în care indică mai multe erupții cutanate ca un posibil simptom al Covid-19.

Coronavirus, studiul: „Poate dura până la 16 ore în aer”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com