O tânără însărcinată a fost bătută de iubitul ei până a avortat: victima publică fortografiile șocante

Bătută cu o asemenea violență de iubitul ei, încăt îi provoacă un avort spontan. Lizalee Zayas, în vârstă de 24 de ani, din New Jersey,SUA, a fost abuzată de partenerul ei. Fata a spus că a fost lovită cu pumnul în față și cu picioarele până a căzut la pământ. Dar nici atunci nu s-a lăsat și a continuat să o lovească.

Un grup de femei care treceau prin zonă auzind-o cum urlă, au intervenit și au salvat-o. Pe lângă rănile suferite Lizalee a pierdut și copilul pe care îl aștepta. Astăzi, după ce a publicat un imaginile violențelor tânăra a mărturisit că fostul iubit  o abuza de mai multă vreme.

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook și după câteva luni în care i s-a părut drăguț și politicos, Lizalee a decis să-l prezinte și fiicei sale, iar relația  devenise din ce în ce mai strânsă. După aproximativ un an a bătut-o pentru prima dată, dând-o cu capul de bordul bașinii.  “Am suferit după ce l-am părăsit, eram însărcinată și am crezut că nu-i va face rău nicidată copilul lui nenăscut. M-am întors cu el, având încredere că s-a schimbat și nu voiam nici să o supeăr pe fiica mea care se obișnuise și ținea la el, dar lucrurile au mers altfel”

Citește și ”Paradisul pedofililor”: Gambia, copii vânduți de părinți pe 2 lire sterline

Bărbatul nu s-a schimbat nici în fața faptului că va deveni tată. După câteva câteva săptămâni, a lovit-o din nou cu un pumn puternic în stomac, provocându-i un avort spontan. Astăzi, fata a ales să-și spună povestea pentru a le ajuta pe cele care trăiesc în situația în care a fost și ea încercând să încurajeze femeile să nu se lase și să denunțe violențele forțelor de ordine.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com