Și-au lăsat copilul cu handicap în vârstă de 12 ani singur acasă timp de 5 săptămâni

Și-au  lăsat singur copilul cu handicap acasă timp de 5 săptămâni: un cuplu de părinți americani sunt protagoniștii acestei povești oribile. Conform celor reconstituite, Janine și Brendan Luke, din Blue Springs, Missouri, și-au abandonat fiul cu paralizie cerebrală, condiție care îl obligă să locuiască pe un scaun cu rotile mai mult de o lună singur în casă. Cei doi îl controlau pe băiat printr-un sistem de supraveghere video și au pus la cale un plan pentru a-i face vecinii să creadă că în casă ea prezent un adult.

Cei doi au fost urmăriți și arestați pentru abandon de minori, iar părinții băiatului s-au justificat spunând că aveau nevoie să fie puțin singuri  pentru că copilul lor avea violent și avea multe crize de isterie.

O maimuță alcolistă a ucis o persoană și a rănit 250 de persoane

Intervievat de Fox 4, un ofițer de poliție locală a declarat că acesta este cel mai grav caz de abandon de copil pe care l-a mai văzut vreodată în toată cariera lui. Cei doi părinți în vârstă de 30 de ani sunt anchetați în stare de libertate și așteaptă să se prezinte în fața judecătorului săptămâna viitoare pentru prima audiere a procesului . Între timp, minorul a fost încredințat serviciilor sociale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com