l-a ucis pe iubitul fostei sotii

Pe fondul geloziei, un bărbat l-a ucis pe iubitul fostei soții tăindu-i organele genitale, după care s-a sinucis

Un bărbat l-a ucis pe  iubitul fostei sale soții, tăindu-i organele genitale după care s-a sinucis : este crima care a șocat Galicia și Portugalia . Un eveniment macabru a avut loc miercuri în orașul portughez Ponte da Lima, foarte aproape de granița cu Spania.

Potrivit mai multor publicații din Galizia și Portugalia, la originea crimei ar fi fost gelozia bărbatului, întrucât victima a avut o relație romantică cu fosta soție a presupusului atacator. Presupusul atacator s-ar fi dus în municipalitatea Ponte de Lima, unde fosta soție și actualul său partener au petrecut câteva zile în vacanță.

O mușcătură de păianjen a ucis o româncă de 51 de ani din Italia

Casa pe care au închiriat-o amândoi a fost locul crimei unde suspectul i-ar fi tăiat organele genitale ale victimei după care s-a sinucis. La scena macabră a asistat și femeia care a privit neajutorată la crimă în timp ce era legată de un scaun cu cabluri electrice în interiorul clădirii. După crimă presupusul atacator s-ar fi întors în Spania cu mașina și, după ce a parcat-o lângă podul Rande, la estuarul din Vigo, s-ar fi aruncat în mare. Mai multe persoane care au asistat la sinucidere au anunțat Garda Civilă care după câteva ore au reușit să găsească cadavrul.

În urma investigațiilor, agenții au reușit să găsească femeia care între timp reușise să fugă și să se ascundă într-o casă din apropiere.  Femeia a fost dusă la spital cu multiple răni și în stare de șoc.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com