de la polițistă la dominatoare : „a doua viață” a lui Sarah Keller

Agent special / Germania, de la polițistă la dominatoare : „a doua viață” a lui Sarah Keller

De la comisarul de poliție al orașului german Duisburg la dominatoare sexy: este „transformarea” făcută de Sarah Keller ,o fostă agentă care în 2011 a descoperit pasiunea pentru robie participând, alături de un prieten, la o petrecere fetiș. Timp de șapte ani, Keller a dus o viață dublă, continuând să lupte împotriva criminalității în timpul zilei și purtând a doua uniformă, cea din latex, seara. Apoi a venit decizia de a se dedica exclusiv lumii BDSM.

Dar pasiunea ei a fost greu de păstrat în secret și, în cel mai scurt timp, au început să circule imagini îndrăznețe în secția de poliție, iar colegii au creat chiar și grupuri WhatsApp pentru a le împărtăși.

Citește și : Fetiță de 9 ani răpită și violată în Franța în drum spre brutărie: agenții îl caută pe agresor

Am observat că stilul meu de viață devenea din ce în ce mai diferit de cel al majorității colegilor mei. Valori precum a deține propria casă sau a economisi ban pentru pensie au fost mult mai puțin importante pentru mine decât să te simți bine cu corpul tău și să te bucuri de libertate “, a spus ea. Și astfel, în 2017, după 11 ani în poliție, Sarah Ea și-a dat jos uniforma de comisar  și a îmbrăcat cea de dominatoare  cu normă întreagă. Astăzi este cunoscută sub numele de Calea Toxică și are un număr crescut de persoane pe Instagram, cu peste 26.000 de adepți, precum și mai multe apariții de copertă în reviste fetiș.

De când și-a schimbat cariera, Sarah a câștigat mult mai mulți bani decât a câștigat vreodată în calitate de comisar de poliție, dar banii nu sunt prioritatea ei. “Într-un anumit sens – a spus ea pe un ton ironic – cele două slujbe sunt destul de asemănătoare în sensul că trebuie să știi cum să îndrumi și să dirijezi oamenii. Cred că diferența principală este uniforma …”

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com