O tânără de 18 ani a fost arestată după ce a violat doi copii: un băiat de 5 ani și o fetiță de 3 ani

O tânără de 18 ani din Sulphur, Louisiana, Statele Unite, a fost arestat sub acuzația de agresiune sexuală împotriva a doi minori, un băiat de 5 ani și o fată de 3 ani. Pedofila a fost prinsă în urma a câteva videoclipuri pe care le-a trimis pe  Instagram unui alt utilizator. După ce a fost transferată în închisoare, judecătorul a stabilit o cauțiune de 2,8 milioane dolari.

Ea ar fi violat doi copii , un băiat de 5 ani și o fetiță de 3 ani și a distribuit videoclipuri pe rețelele de socializare.  Lakien D. Perry , în vârstă de 18 ani, din  Sulphur , Louisiana, Statele Unite, a fost arestat  și aruncată în spatele gratiilor sub acuzația de agresiune sexuală asupra copiilor și pedopornografie. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din parohia  Calcasieu , Kayla Vincent, anchetatorii au fost avertizați pe 13 ianuarie de Louisiana State Police și  National Center for Missing & Exploited Children, o asociație care se ocupă de copii dispăruți și exploatați, în privința unui cont de Instagram potențial periculos, care aparținea tinerei de 18 ani.

Astfel, au început investigațiile , în timpul cărora anchetatorii au descoperit schimbul unor videoclipuri în direct între doi utilizatori, care datează din decembrie 2019, care atestă abuzurile împotriva băiatului de 5 ani, după cum se precizează în mandatul de arestare.

Citește și Descoperire șocantă: un bărbat din Bankok și-a hrănit peștii carnivori cu zeci de cadavre umane

 

De asemenea, anchetatorii au descoperit alte videoclipuri în  Perry a abuzat sexual de o fetiță de 3 ani și apoi le-a trimis online unui un alt utilizator, care încă nu a fost identificat. Încă nu este clar modul în care tânăra de 18 ani a luat legătura cu victimele sale, dar anchetele sunt în curs de desfășurare.  Între timp, ea se află în închisoarea din Calcasieu. Judecătorul Robert Wyatt a stabilit o cauțiunea de 2,8 milioane dolari .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com