Ororare în Rusia: o fetiță de 12 ani a fost dată la schimb pedofililor pentru o sticlă de vodcă

Fata în vârstă de 12 ani, care se presupune că a fost forțată să trăiască într-o cușcă într-un grajd de vite, nu știa nici să meargă nici să vorbească, ea lătra. Era ca un animal speriat atunci când a fost salvată din Oryol, Rusia, scrie Mirror

Cazul tulburător a ajuns și în presa locală după ce copilul a fost internat la spital

Diana, a fost găsită după ce a scăpat din cușcă și a ajuns pe stradă mergând în patru labe „ca un animal înspăimântat” în stradă. Fetița lătra în loc să vorbească,  doarmea pe podea și arăta ca un copil de 6 ani, potrivit rapoartelor presi ruse. Mai mulți vecini au declarat că femeia dădea copila la schimb pedifililor pentru o sticlă de vodcă.

Poliția a intervenit, iar copilul a fost îndepărtat din familie și de lângă ”mama” Madina, în vârstă de 38 de ani, iar acum este în îngrijirea medicilor, a spus medicul principal al spitalului, Lyudmila Krylova.  O sursă a spitalului a declarat pentru Oryol Times: „Mama este alcoolică. Acesta este al optulea copil”.

Citește Casa ororilor: o mamă și-a opărit fiul de 3 ani pentru că a făcut pipi pe jos

Deși fetița acum este sub îngrijirea atentă a medicilor, ea nu vrea să doarmă în pat, se ghemuiește într-un colț al camerei. Nu mănâncă cu tacâmurile și cu mâna. Bagă în gură și după aceea scoate mâncare afară.

Deși femeia a declarat că fata s-a născut cu handicap, i-a fost întocmit dosar penal pentru neglijență.

SURSA: MIRROR

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com