Mexic, răpește o fată de 7 ani: violată și ucisă de partenerul răpitoarei

Micuta Fatima Cecilia Aldriguett Antón, în vârstă de 7 ani, a fost găsită moartă într-un depozit de deșeuri din municipiul Tláhuac, la sud de Mexico City. Fetița a fost violată și apoi ucisă în urma mai multor torturi. Trupul ei a fost sfâșiat și pus în câteva pungi de plastic, ca și cum ar fi doar gunoi.

Citește și Își privea fiica în ochi în timp ce prietenul o viola: ”Asta va fii viața ta de acum înainte”

O crimă șocantă care a indignat întreaga țară. Mama lui Fatima a întârziat 20 de minute ca să-și ridice fiica de la școală, timp suficient pentru ca o altă femeie să-i răpească fetița pentru a o pune în mâinile iubitului ei care a violat-o și a torturat-o până la moarte. Camerele de securitate care au permis identificarea femeii și criminalul fetiței au înregistrat totul.

Acesta este un alt caz de femicid în Mexic. Populația solicită o protecție mai mare pentru femei și sancțiuni mai dure. Conform Daily Mail, se încearcă să se descopere responsabilitățile tuturor celor implicați în acestaă crimă: școala care nu a reușit să protejeze fetița și autoritățile care au început ancheta abia după 24 de ore de la dispariția Fatimei și care ar fi putut fi salvată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com