Sora lui Trump înregistrată în secret: este „crud, mincinos și lipsit de principii”

Un bărbat „crud”, „mincinos”, „ipocrit”, „ipocrit”, care „nu citește”: așa descrie fosta judecătoare federală Maryanne Trump Barry, sora președintelui american Donald Trump, potrivit unei serii de înregistrări făcute în secret de nepoata ei, Mary Trump, autoarea unei cărți  despre unchiul ei și lansată exclusiv de Washington Post în ajunul convenției republicane.

În înregistrări, Maryanne își numește fratele ei un „mucos”  căruia i-a făcut temele și care a intrat în facultate doar datorită unei alte persoane care a luat examenul de admitere în locul lui. Barry nu și-a exprimat niciodată dezacordurile cu președintele, iar comentariile sale sunt cele mai critice făcute până acum de unul dintre frații magnatului.

Expertul: „Covid va rămâne printre noi pentru întotdeauna, vor fi necesare vaccinări globale repetate”

Sora lui Trump, în vârstă de 83 de ani, îl critică pe președinte pentru separarea familiilor de imigranți: “tot ce vrea este să pună stăpânire. Nu are niciun principiu. Niciunul, niciunul. Și dacă la baza lui, dacă ar fi o persoană religioasă, ar dori ca el să ajute oamenii, nu face asta. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com