O poveste îngrozitoare: un bebeluș a murit după ce s-a născut cu o alcoolemie de 3.2

Un bebeluş  s-a născut prematur  înainte de Crăciun într-un spital de la periferia Varşoviei cu o alcoolemie de peste 3,2 miligrame la mililitru de sânge. După trei săptămâni bebelușul a murit, au declarat surse judiciare agenției germană de știri DPA.

Potrivit oficialilor locali, bebeluşul, care a avut la naştere greutatea de doar 1.300 de grame şi suferea de malformaţii genetice importante, a fost supus unei autopsii în vederea stabilirii cauzei decesului. Mama copilului, o femeie de 42 de ani, a fost internată în oraşul Nowy Dwór Mazowiecki pe 23 decembrie cu contracții  deşi se afla doar în cea de-a 28-a săptămână de sarcină. După naştere, bebeluşul a fost internat într-o secţie specială a spitalului.

Citește și În timp ce îi ucidea, le cânta cântece de leagăn: așa și-a ucis mama criminală cei trei copilași

La scurt timp ce a născut femeia a chestionată de poliție  și  a mărturisit că se afla în stare de ebrietate în momentul naşterii . Medicii speră să determine prin autopsie dacă bebeluşul a murit ca urmare a malformaţiilor genetice sau din cauza conţinutului ridicat de alcool din sângele său.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com