cel mai batran om din lume a murit

Cel mai bătrân om din lume a murit la 116 ani: Fredie Blom a cunoscut 2 războaie mondiale

Intervievat recent, cel mai bătrân om din lume nu a mărturisit niciun secret care să-i explice longevitatea, cu excepția faptului că „există un om acolo, care are toată puterea”

La vârsta de 116 ani, cel mai în vârstă bărbat din lume a murit în Africa de Sud, relatează  BBC. O înregistrare neoficială în Cartea Recordurilor Guinness din cauza că Fredie Blom, al cărui document spune că s-a născut în mai 1904 în colonia Eastern Cape Province, nu există informații exacte despre naștere. Familia sa a fost ștersă complet de spanioli în 1918, când avea doar 14 ani, apoi Blom a supraviețuit la două războaie mondiale și Apartheid, lucrând ca lucrător în construcții până la 80 de ani.

Un asteroid ar putea lovi Pământul pe 2 noiembrie. Dar pericolul este relativ

Intervievat recent, nu a mărturisit niciun secret care să-i explice longevitatea, cu excepția faptului că “există un om acolo, care are toată puterea.  Nu am niciun secret”. În rest, potrivit BBC, Fredie Blom a fumat toată viața și a încetat să bea alcool în urmă cu doar câțiva ani. „Până acum o săptămână, bunicul meu tăia lemne”, spune nepotul său, Andre Naidoo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com