Convins că logodnica lui îi va salva viața, se spânzură: ea doame, el moare

S-a spânzurat convins că logodnica lui îi va salva viața. Stephen Morilly, un angajat al abatorului din Knutsford, Cheshire, a petrecut seara împreună cu logodnicul său și au băut vin și whisky toată seara, până s-au îmbătat. La un moment dat seara, tânăra a adormit și el făcut gestul extrem

Când s-a trezit, și-a dat seama că Stephen nu era cu ea în pat și căutându-l prin acasă, l-a găsit spânzurat într-o altă cameră. A anunțat imediat paramendicii, dar era prea târziu pentru el. Se pare că cei doi au avut întotdeauna o relație destul destul de problematică , a spus mama tânărului de 34 de ani, pentru Daily Mail ,explicând că acum doi ani viața fiului s-a schimbat și că iubita lui  a avut o influență negativă asupra lui.

Citește și Tatăl încearcă să-și violeze fiica, mama descoperă și îl ucide cu 185 de lovituri de cuțit

Se pare că bărbatul era obsedat de partenera lui și el făcea orice pentru a-i atrage atenția.  Familia era îngrijorată pentru el, dar nu a crezut niciodată că poate merge atât de departe. Ipoteza este că el a vrut să atragă atenția femeii sale atunci când i-a pus ștreagul în jurul gâtului , dar tânăra dormea ​​.

Femeia și-a definit fostul iubit drept un bărbat problematic, care avea probleme cu alcoolul și deseori devenea  agresiv. În noaptea în care și-a luat viața se pare că cei doi se certaseră iar el luase și antidepresive.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com