Coronavirusul a răpus o fetiță de 4 luni, era fiica unui pompier: ”Adio prințesă războinică”

Printre cele mai tinere victime ale pandemiei Coronavirus se numără o fetiță  de numai 4 luni, fiica unui pompier din New York . Micuța  Jay-La Santa Natalie a murit lunea trecută , după aproximativ o lună de suferință. La sfârșitul lunii martie a fost transferată de urgență la spital pentru febră foarte mare .

“Era  un înger mic cu cel mai frumos zâmbet”, a spus bunica, Wanda La Santa, într-un interviu telefonic pentru NBC News . Jay-Natalie s-a născut în noiembrie și era prima fiică a lui Jerel La Santa și a soției sale, Lindsey. Totul părea să meargă bine, chiar dacă a avut o mică problemă cardiacă la naștere, până când fetița a început să prezinte primele simptome ale Covid-19.

Pe 21 martie când a ajuns la spitalul de urgență și supusă testului de Covid-19. A rezultat negativ. Dar starea ei nu s-a îmbunătățit, așa că la o săptămână distanță ea a fost testată din nou.  Dar de data aceasta s-a dovedit a fi pozitiv. „Nu avem idee cum a contractat boala”, a spus bunica. În primele 16 zile de spitalizare, era trează și răspundea acuzațiilor medicilor, dar apoi au decis  să o inducă  comă indusă din cauza stării sale cardiologice dificile.

Pe 4 aprilie, a fost intubată. În decurs de o săptămână, „ea încă avea febră, dar părea că plămânii încep să se vindece”, a spus Wanda. Pe 20 aprilie, familiei i s-a spus că  micuța era la un pas de vindecare. Apoi, brusc, starea ei s-a agravat . “În câteva minute a început să aibă dificultăți de respirație și a intrat în stop cardiac ” , a  continuat femeia. A murit în acea seară.

View this post on Instagram

Hello all, One of the worst experiences as a parent is to go through the loss of a child. It is with extreme sorrow to announce the passing of Jay-Natalie La Santa (5 months) daughter of our newest member to the Department and to the FDNY Hispanic Society family, Jerel and Lindsey La Santa. Called "Warrior princess" a title given to her by her Father Jerel, for her fighting spirit against the horrible covid-19 Virus. Rest in peace little one, God bless you. Please keep the La Santa family close in prayer and for peace during this difficult of times. Below, a GoFundMe has been set up by the family to help with Jay-Natalie medical expenses. Jose A Prosper President FDNY Hispanic Society Share or donate to this GoFundMe, https://gf.me/u/xyggpn

A post shared by FDNY Hispanic Society (@hispanicsocietyfdny) on

Adio micuța Lexi, la numai 10 ani a cusut măști pentru asistente: a murit într-un accident

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com