Rodrigo Alves, de la Ken la Barbie iar acum se numește Jessica

Rodrigo Alves, de la Ken la Barbie iar acum se numește Jessica, declară: „Vreau un copil”

Născut în Brazilia în 1983, Rodrigo Alves s-a mutat la Londra când avea 19 ani pentru a studia economia. De-a lungul timpului, dorința sa de a arăta ca „ Ken ” (păpușa Mattel) l-a determinat să facă numeroase operații dureroase. Datorită acestei transformări, brazilianul a devenit o persoană publică și a fost invitat la mai multe emisiuni de televiziune din întreaga lume.

Citește și La școală în fuste mini și decolteu: protestul liceenelor împotriva îmbrăcămintei corecte impuse

La baza tuturor acestor schimbări fizice se afla un sentiment de nemulțumire față de corpul cuiva care avea rădăcini în sexualitate. Gazdă a emisiunii britanice „This Morning ”, Rodrigo Alves a explicat că nu s-a simțit niciodată „Ken”, ci „ Barbie ”. Acest sentiment l-a făcut să trăiască rău și când nimeni nu îl vedea obișnuia să poarte haine de damă. Acesta este motivul pentru care de ceva timp a decis să schimbe sexul și a început un proces chirurgical de „feminizare”.

Citește și Rusia, cazul curios al lui Denis Vashurin: la 32 de ani care arată ca un copil

Ultima operație a costat 25.000 de lire sterline și i-a permis lui Jessica (acum numele lui) să-și schimbe caracteristicile feței pentru a avea un aspect mai feminin. În ultimele luni, personajul public a suferit deja o operație de mărire a sânilor și schimbarea sexului . A fost supus tratamentului hormonal de ceva timp pentru a finaliza tranziția și după câteva alte modificări, acum poate obține în cele din urmă aspectul pe care și-l dorește.

Vorbind despre decizia sa, el a explicat: „Eram foarte nemulțumit, trebuia să obțin tranziția sau să mor. Nu exista o a treia cale. Încă trebuie să fac două sau trei operații pentru a o finaliza, după ce jur că mă opresc cu operațiile ”. Odată ce procesul este finalizat, Jessica speră să găsească acea seninătate pe care o tânjea de ani de zile. Dar speră, de asemenea, să poată îndeplini o ultimă dorință: „Aș vrea să am un copil”.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com