Scandalos! Cuplu fără rușine a întreținut raporturi intime într-un parc de față cu o fetiță

Scandal în Portugalia după ce un video șocant a fost înregistrat într-un parc public din Paredes de Coura și distribuit  pe rețelele de socializare. Un cuplu a fost filmat timp de 11 minute în timp ce avea o raport intim într-un parc public, în prezența unei fetițe. Copila nu a fost identificată, dar este probabil că era fiica celor doi, potrivit Daily Mail.

Episodul datează din 2016. Din imagini se văd cei doi adulți unul peste celălalt făcând mișcări inconfundabile, indiferenți de prezența copilului care stătea lângă ei. Secvențele imaginilor a ajuns în posesia poliției care au început o investigație pentru identificarea celor doi. Ei vor fi acuzați de acte obscene în public de față cu minora.

Citește și După 4 ore de Fortnite, copilul cere atenție mamei: deranjată, femeia își bate și își mușcă bebelușul de 14 luni / VIDEO

În momentul în care cei doi au fos filmați, în parc se aflau numeroase alte familii cu copii. Acel parc este, de fapt, o locație extrem de populară pe malul râului Tabuau. Internauții au condamnat cu fermitate comportamentul cuplului și s-au arătata dezgustați de acele magini.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com