Și-a ucis mama și frații și a plecat la școală ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic: tânăr de 16 ani arestat

Și-a ucis cu sânge rece mama și frații și apoi a plecat la școală ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Landon Durham, un adolescent în vârstă  de 16 ani din Munford, Alabama, și-a ucis mama și frații mai mici  gemeni, din motive care până înacest moment sunt necunoscute.  Cei trei au fost găsiți morți în apartamentul lor cu  numeroase răni de cuțit.

Adolescentul, potrivit Daily Mail, imediat după crime.  Un vecin ar fi dat alarma, însă, când a ajuns poliția, i-a găsit pe cei doi băieți și pe femeie pe podea într-o baltă de sânge. Pentru ei nu s-a mai putut face nimic, iar autopsiile vor putea clarifica dinamica crimelor.

Citește și O dădacă a opărit fetița de 16 luni de care avea grijă pentru a pleca mai repede de la servici. Motivul este șocant

Întreaga comunitate este sub șoc de ceea ce s-a întâmplat, toți cunoșteau familia.  Erau persoane  afectuoase și respectuoase și nimeni nu s-ar fi gândit niciodată că băiatul ar putea fi capabil de un astfel de gest. Landon este acum în închisoare și va fi judecat ca  un adult.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com