Peste

Un bărbat a fost nevoit să se supună unei operații după ce medicii i-au găsit un pește mort în rect…. Dar cum a ajuns acolo?

Pe 3 iunie, un bărbat a ajuns la spitalul Zaoquing din provincia Guandong (China), plângându-se de dureri abdominale severe. În faza istoricului medical, medicii nu au înțeles ce poate provoca durerea și după au exclus anumite ipoteze care l-au supus pe om la ultrasunete și radiografii . În timpul acestor teste și-au dat seama că în rectul bărbatului se afla un pește de râu încă intact.

Citește și Doi pedofili și-au mărturisit faptele, iar legea le înjumătățește pedeapsa: „Mai puțin de doi ani de închisoare”

Dacă omul ar fi înghițit peștele, cu siguranță nu ar fi fost în acea stare și nu ar fi ajuns în rect, așa că medicii l-au întrebat cum a ajuns acolo. Bărbatul, probabil din rușine, le-a răspuns: „ M-am pus pe el ”. Evident, reacția a fost una de neîncredere și una dintre asistente i-a răspuns: „Chiar ne iei de proști?”. Lăsând  deoparte proveniența peștelui, după ce au descoperit problema, au vrut să continue îndepărtarea endoscopică, dar animalul era prea mare și adânc pentru o astfel de intervenție.

Citește și  Agent special / Germania, de la polițistă la dominatoare : „a doua viață” a lui Sarah Keller

În sala de operație, chirurgii au extras intrusul destul de simplu și l-au așezat într-o tavă specială. La finalul operației, bărbatul a fost internat în spital unde a rămas până la completa vindecare.  Nu este prima dată când medicii se confruntă cu obiecte ciudate prezente în fundul pacienților. Probabil, însă, este prima dată când se confruntă cu un pește. Nu ne-a fost posibil să aflăm dacă introducerea peștelui a fost voluntară sau forțată (poate un act de violență împotriva lui) și nici dacă peștele era  în viață sau mort  înainte de introducere.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com