Bebeluș de 2 luni regurgită laptele: prietenul mamei copilului îl sufocă

Dakota King, în vârstă de 19 ani, din Bloomington, Indiana, SUA,  a sufocat bebelușul iubitei sale de două luni cu o pernă pentru a-l împiedica să plângă după ce micuțul „a regurgitat și a vomitat laptele”, a spus poliția.

Tânărul de nouăsprezece ani a fost arestat după ce copilul a fost găsit cu răni la nivelul capului la Spitalul de Sănătate Bloomington. Copilul a murit la scurt timp. Membrii familiei le-au spus agenților că King a folosit anterior metode puternice cu copilul când a plâns. Polițiștii au percheziționat casa tânărului de nouăsprezece ani, unde locuia cu copilul și au găsit în pătuț pete de sânge. Se crede că sunt compatibile cu leziunile găsite pe fața copilului.

 Citește și Tragedie la creșă: un copil de 4 ani a murit în somn, educatoarele nu și-au dat seama

Conform rapoartelor locale, la întrebarea poliției, King a recunoscut că copilul a regurgitat laptele imediat după ce a mâncat de dimineață, lucru care l-a enervat. “L-a pus pe cel mic cu fața în jos în pătuț și și-a zdrobit capul pe pernă până l-a sufocat”, este reconstrucția anchetatorilor. Apoi l-a lăsat în acea poziție până când mama sa a venit acasă de la serviciu. Copilul nu mai respira. Rezultatele autopsiei, finalizată miercuri, nu au fost încă dezvăluite. King rămâne în arest, dacă este condamnat, el va rămâne în închisoare pe viață.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com