California, un adolescent de 17 ani a murit. Guvernatorul: „Coronavirusul poate afecta pe oricine”

Un adolescent de 17 ani a murit în California din cauza coronavirusului, au declarat autoritățile medicale din Los Angeles. Pe măsură ce cazurile din Statele Unite continuă să crească, ajungând la peste 50 de mii, tot mai multe state anunță blocarea și cer cetățenilor să rămână în casele lor pentru a evita transmiterea virusului. Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, avertizează: Covid 19 poate lovi pe oricine, după cum demonstrează moartea tânărului de 17 ani”.

Potrivit autorităților din domeniul sănătății, este posibil să nu fie coronavirusul motivul decesului adolescentului din Lancaster, ci un alt agent: „ Deși testele inițiale au indicat un coronavirs  pozitiv, cazul este complicat și ar putea exista o altă explicație în spatele decesului băiatului”, au spus într-o notă. Primarul din Lancaster, R. Rex Parris, a explicat în schimb că tânărul de 17 ani, al cărui nume este necunoscut, a fost internat cu probleme respiratorii și apoi a murit din cauza unui șoc septic grav.

Citește și Coronavirus în Mexic, președintele Obrador: „Ieșiți la restaurant, continuați-vă viața”

Și tatăl adolescentului este pozitiv pentru Covid 19:.. cu toate acestea, potrivit primarului, nu există nici o îndoială că coronavirus a avut nici un rol în moartea tânărului ” Noi suntem primul oraș care și-a pierdut un copil , și nu pot accepta acest lucru”  , a spus primarul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com