Coronavirus challenge: un tânăr se află în stare gravă după ce a lins toaleta unei băi publice

S-a filmat lingând o toaletă : ”coronavirus challenge ” care a devenit viral pe TikTok l-a băgat în spital . Un tânăr britanic, imediat după răspândirea pandemiei, a răspuns unei provocări în care toată lumea a fost invitată să învingă frica coronavirusului  și să lingă wc-urile publice, tărâmul tuturor bacteriilor și a virușilor. Acum însă,  tânărul a fost internat la spital în stare critică, tocmai pentru că a fost rezultat pozitiv pentru covid-19.

Provocarea idioată a fost considerată imediat de către experți, în termeni mai cu bun simț, drept „iresponsabilă” și au fost făcute mai multe apeluri pentru a nu urma acest exemplu care ar fi putut avea consecințe grave nu numai asupra lor dar ci și asupra altor persaone. Acestă provocare a fost lansată de o tânără, și din părcate mulți alții inconștienți au decis să o imite .

Citește și VIDEO / Coronavirus Challenge: o vloggeriță linge wc-ul dintr-un avion

Începând de ieri, #CoronavirusChallenge a fost vizionat de 931,6 milioane de ori pe TikTok, cu toate acestea hashtag-ul este folosit și de Crucea Roșie Britanică și Organizația Mondială a Sănătății pentru a împărtăși sfaturi despre pandemie. Între timp, social media a anunțat că va elimina toate videoclipurile considerate iresponsabile în această situație de urgență. Cazurile oficiale ale Marii Britanii au crescut ieri la 8.077, iar numărul deceselor a urcat la 422.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com