Coronavirus Franța, 22 de mii de infectați și 1.100 de decese. Peste 1.000 de bolnavi sunt în stare gravă la Paris

În Franța s-au confirmatt 22.600 de infecții de la începutul pandemiei, conform celei mai recente actualizări din 25 martie a datelor de la Universitatea John Hopkins . 1.100 de persoane au murit și 3.281 s-au vindecat. În seara zilei de marți, 24 martie, directorul general al Sănătății, Jerome Salomon, a făcut cunoscut faptul că Franța face acum aproape 10.000 de teste pe zi și că în următoarele săptămâni această cifră se va dubla și apoi se va tripla.

Citește și Coronavirus, Spania a depășit China prin numărul de decese înregistrate: acum este a doua țară din lume după Italia

Cele mai mult de o mie de decese înregistrate până acum în spitalele franceze, a explicat mai departe Salomon, „reprezintă doar o mică parte a mortalității” din Franța. „Cele două locuri principale ale morții sunt spitale și casele de îngrijire medicală”, a spus Salomon.

Cea mai recentă alarmă provine din regiunea Paris, Ile-de-France, unde peste 1000 de pacienți Covid-19 sunt în stare gravă. Un număr lansat de directorul general al Asistenței Publice pariziene, Martin Hirsch, care a lansat un „apel de ajutor. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com