Doi elefanți au scăpat de la circ și s-au oprit în stradă pentru a …se juca cu zăpadă !

Orașul rusesc Ekaterinburg a fost scena acestei  scene neașteptate. Elefanții Carla, în vârstă de 45 de ani și Roni, în vârstă de 50 de ani, fac parte dintr-un circ italian itinerant care călătorește spre Sankt Petersburg.

Rețelele de socializare s-au umplut cu videoclipuri și fotografii cu animalele în timp ce se jucau  cu zăpada, în fața multor cetățeni care se distrau. Unul dintre elefanți a traversat un drum aglomerat, lovindu un bărbat aruncându-l la pământ în timp ce încerca să țină elefantul de trompă. La final, cu funii și intervenția a 12 persoane între experți și cetățeni obișnuiți, au reușit să readucă animalele  înapoi la locul lor.

Citește și Convins că logodnica lui îi va salva viața, se spânzură: ea doame, el moare

Carla și Roni fac parte din circul Togni, una dintre cele mai mari și cele mai renumite dinastii de circ din Italia. Directorul de artă al circului și prezentatorul Sergey Bondarchuk au dezvăluit presei locale: „Elefanții au caracterul și emoțiile lor. Sunt foarte inteligenți. Au ieșit afară și au fost extrem de fericiți să vadă zăpada, copacii și pietonii care le erau spectatori. Ne iubim animalele atât de mult, sunt ca și familia noastră. Ei iubesc prea mult circul, se plictisesc fără să muncească. Animalele noastre vor trăi și vor muri alături de noi, nu ar supraviețui în sălbăticie. ”

https://twitter.com/AP_Europe/status/1220701001721827329

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com