Italia, merge cu fetița de 5 ani la medic pentru o durere de burtă: medicii descoperă că a fost violată

O fetiță de 5 ani a ajuns la spital plângându-se de durere de stomac, însă medicii care au vizitat-o ​​au găsit semne violență sexuală. Povestea cumplită povestită de Il Corriere della Sera provine din Mantova

Totul a început luni 20 ianuarie, când fetița, care se plângea de dureri abdominale inferioare de câteva zile iar mama ei a dus-o de urgență la spitalul  de copii Carlo Poma. Încredințați în îngrijirea medicilor, deja de la primele verificări, medicii au bănuit că în spatele durerii fetiței ar putea fi mult mai mult decât o simplă durere de stomac. Așa că au luat legătura cu un medic ginecolog din spital, pentru un control mai amănunțit, iar acesta din urmă și-a confirmat suspiciunile observând vânătăi suspecte în zona intimă.

Citește și În timp ce îi ucidea, le cânta cântece de leagăn: așa și-a ucis mama criminală cei trei copilași

Medicii au alertat imediat poliția care a procedat la inițierea anchetei, în timp ce fata a fost internată în spital și a rămas acolo câteva zile. Fetița s-a întors acum acasă, unde este în continuare urmată de unii specialiști. Acum va fi în sarcina anchetatorilor să confirme rezultatul testelor medicale prin anchetă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com