Un om cu un cuțit înfipt în cap nu simte durere: vorbește și umblă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic / Video

O scenă suprarealistă, un bărbat cu un cuțit înfipt în cap pare să nu acuze nicio durere. Vorbește și umblă de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic , încercând să refuze intervenția paramedicilor care s-au repezit la fața locului. Scena a fost filmată în Harlem din New York și publicată de contul de Instagram „fresh20s” . Imaginile arată victima plină de sânge după ce a fost înjunghiată în craniu cu un cuțit în timpul unei bătăi.

„Nu-și dea seama că are un cuțit în cap” , spune  un martor în articolul New York Post. “El a refuzat să intre și în ambulanță”, a adăugat el.

Conform rapoartelor poliției, bărbatul a avut noroc. Lama nu ar fi pătruns în craniu evitând consecințe și mai grave și este acum în stare stabilă la spitalul Harlem.

Dengue, cealaltă epidemie din Asia se întoarce din cauza Covidului

Conform unei prime reconstrucții, a fost o dispută internă. Se presupune că bărbatul și-a bătut iubita care a reacționat înjunghiindu-l în cap. Cu toate acestea, poliția locală a negat această versiune spunând că victima și femeia erau „de aceeași parte” a unei dispute împotriva unui alt bărbat care, se presupune, că  ar fi pălmuit un bărbat care a reacționat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com