Prințul Charles al Angliei a fost rezultat pozitiv la coronavirus

Moștenitorul tronului Angliei este pozitiv la coronavirus  după ce a acuzat simptomele tipice ale bolii. Însuși casa regală britanică a anunțat acest lucru prin intermediul purtătorului de cuvânt. Cu toate acestea, condițiile de sănătate ale prințului nu sunt îngrijătoare. Prințul Charles „a prezentat simptome ușoare ale bolii, dar, în rest, se simte bine”, a explicat un purtător de cuvânt al casei regale britanice, adăugând că a fost testată și Ducesa de Cornwall și a doua soție a lui Charles, Camilla care însă au rezultat negative.

Citește și Coronavirus în Mexic, președintele Obrador: „Ieșiți la restaurant, continuați-vă viața”

Potrivit acelorași surse, moștenitorul tronului  în vârstă de 72 de ani, a fost deja izolat în Scoția de câteva zile. Atât el, cât și Camilla s-au izolat voluntar în reședințele lor din Balmoral, Scoția. Același purtător de cuvânt al Casei Regale a explicat că, în acest moment, „nu se știe de la cine a luat  virusul ”.

Imediat după urgența coronavirusului, întreaga Casă Regală britanică a luat măsuri de precauție, iar regina Elisabeta s-a mutat  la Castelul Windsor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com