Tragedie la creșă: un copil de 4 ani a murit în somn, educatoarele nu și-au dat seama

Un băiețel de numai 4 ani s-a pus la somnul de după amiază și nu s-a mai trezit. Micuțul Cillian O’Driscoll a murit din cauza unei infecții virale  în timp ce se afla la creșa Kinder Care din Ballincollig, județul Cork. Băiatul fusese diagnosticat cu o formă de autism, motiv pentru care copilului i s-a oferit o persoană expertă care  să-l monitorizeze.

În acea zi, educatoarea care se ocupa de el plecase cu două ore mai repede de încheierea programului, iat copilul a rămas în grija altor două educatoare. Copilul ar fi trebuit să fie monitorizat în timpul somnului, la fiecare 10 minute, dar acest lucru nu s-a făcut. Se pare că angajații creșei , erau plecați la cina de Crăciun. Chiar în acele ore de nesupraveghere micul Cilian a intrat în stare de inconștiență și a murit în urma unui stop cardiac.

Citește și Maroc, coșmarul unei tinere de 17 ani: violat de un grup de cel puțin 20 de bărbați timp de 25 de zile

Potrivit Mirror, anchetele sunt în curs de desfășurare pentru a descoperi dacă educatorii sunt vinovați de moartea copilului și dacă acesta ar fi putut fi salvat…dacă unul dintre ei ar fi fost acolo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com