arhiepiscop împotriva măștilor: „Blocheaza credința

Un cleric ortodox din Grecia și-a invitat credincioșii să vină la biserică fără mască

Un cleric ortodox din Grecia și-a invitat credincioșii să vină la biserică fără mască. Odată cu apariția coronavirusului , au început și dezbaterile între cei care susțin folosirea și respectarea măsurilor de siguranță și cei care neagă existența chiar a virusului. În Grecia , de exemplu, o declarație a unui arhiepiscop al unei Biserici Ortodoxe provoacă multe discuții. Locul este Creta Ireneos.

În biserica sa, i-a îndemnat pe credincioși să nu poarte o mască în timpul slujbei din biserica Sf. Tit din Heraklion. Motivele care au determinat religia să facă astfel de declarații sunt destul de absurde. De fapt, în timpul predicii sale, el a vorbit despre presupusul pericol al măștii pentru credință. Conform ideii sale, este necesar să nu se poarte masca „pentru a nu închide credința”.

O clădire rezidențială s-a prăbușit în India: 15 răniți și 70 de dispăruți

Conform informațiilor aflate în posesia site-ului Creta24.gr, mulțimea credincioșilor care se aflau în biserica San Tito, în ciuda declarațiilor autorității religioase, a continuat să respecte măsurile de protecție din interiorul bisericii, inclusiv măștile. Pe scurt, un mesaj care nu a avut exact un final fericit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com