Coșmarul unei tinere chemată ca martor la secția de poliție: torturată și violată de oamenii legii

Un poliţist a torturat în noaptea de sâmbătă spre duminică o tânără de 26 de ani chemată ca martor la o secţie de poliţie din oraşul Kaharlîk, situat la aproximativ 80 de kilometri sud de Kiev. Ofiţerul de poliţie i-a pus victimei pe faţă o mască de gaze, cătuşe la mâini şi a tras cu un pistol deasupra capului acesteia, după care a violat-o de mai multe ori.

Incidentul a avut loc în noaptea de 23 spre 24 mai la Departamentul de Poliție Kaharlyk din Oblastul Kiev.

“Poliția a primit un raport potrivit căruia o femeie, născută în 1994, a aplicat la spitalul local cu un raport de bătaie și viol. Potrivit acesteia, polițiștii au fost implicați în aceste infracțiuni”, a declarat Ministerul de Interne, potrivit presei 

O fetiță de 8 ani a murit după ce a fost violată de 16 bărbați

Tânăra fusese chemată la secția de poliție în calitate de martor, unde a fost torturată. Agenții de poliție i-au pus o mască de gaz pe față, au încătușat-o și a fost lovită în cap cu arma din dotare  După aceea, un agent a violat victima de mai multe ori.  Victima are fracturi ale coastelor și nasului.

Biroului Naţional de Investigaţii din Ucraina a deschis o anchetă pentru infracţiunile de viol, tortură şi abuz de putere, iar suspecţii riscă pedepse de până la zece ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com